2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Tokat Belediye Başkanlığına seçilen Eroğlu: "Bugünden itibaren yoğun bir şekilde Tokatımız için neler yapabiliriz, onun gayreti içinde olacağız"

01.04.2014 16:51

Tokat Belediye Başkanlığına seçilen Eyüp Eroğlu, "Bugünden itibaren yoğun bir şekilde Tokatımız için neler yapabiliriz, onun gayreti içinde olacağız" dedi.

Eroğlu, AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, Tokatlılara teşekkür etti.

Yüzde 52 oy oranıyla AK Parti'den Tokat Belediye Başkanı seçildiğini belirten Eroğlu, "Kimi desteklerse desteklesin, sandığa giderek demokratik hakkını kullanan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gayet medeni, demokratik ve herhangi bir olaya mahal vermeyen, güzel bir seçim süreci geçirdik. Kimsenin burnu bile kanamadı. Herkes yapacağı işi anlattı ve milletimizin tercihine kulak kesildi. Bu sürece destek veren tüm partililere ve diğer parti adaylarına da teşekkür ediyorum. Bu sürecin sağduyulu ve huzurlu geçmesinde onların da büyük katkıları oldu" diye konuştu.

Eroğlu, şunları kaydetti:

"Bugünden itibaren yoğun bir şekilde Tokatımız için neler yapabiliriz, onun gayreti içinde olacağız. Seçimle ilgili resmi sonuçlar elimizde. Herhangi bir itiraz olmadığı takdirde seçim sonuçları kesinleşecek. Çarşamba günü itibariyle mazbatamızı alıp belediyedeki görevimize başlamış olacağız. 2009 seçimlerinde merkez dahil 5 belediye AK Parti'deydi. 7 belediye Milliyetçi Hareket Partisi'ndeydi. Şuan durum tamamen tersine döndü. Bu da çalışmaların, yoğun gayretlerin başarısıdır. Bu başarıdan dolayı tüm ilçe teşkilatlarına, destek veren 3 milletvekilimize ve belediye başkanlığı biten tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement