2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Çorum’un Dodurga Belediye Başkanlığı'na seçilen Demokrat Parti adayı Mustafa Aydın, Osmancık İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

03.04.2014 17:43

Dodurga Belediye Başkanlığı'na seçilen Demokrat Parti adayı Mustafa Aydın, Osmancık İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

Osmancık İlçe Seçim Kurulu'na gelerek mazbatasını alan Aydın, buradaki basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Partisinden istifa ederek bağımsız belediye başkanı olarak görev yapmayı düşündüğünü ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"30 Mart seçimlerinde Demokrat Parti'den Belediye Başkanı seçildim. Bu günden itibaren de siyasi ayrım gözetmeden tüm Dodurga halkının belediye başkanı olarak hizmet edeceğim. Demokrat Parti'den istifa ederek çalışmalarımı bağımsız bir belediye başkanı olarak yürüteceğimi açıklıyorum."

Dodurga'nın gelişmesi, yaşanabilir bir ilçe olması adına çeşitli projelerinin bulunduğunu vurgulayan Aydın, "İlçemize yapacağımız hizmetlerde merkezi hükumetin desteği de önemli. Milletvekillerimizle irtibat içerisinde, merkezi hükumetin de desteği ile Dodurga için büyük projeleri hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Açıklamasının ardından Aydın, Dodurga'ya hareket etti. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement