Çorum Belediye Başkanı Külcü, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Çorum Belediye Başkanı Külcü, Mazbatasını Aldı

Çorum Belediye Başkanı Külcü, Mazbatasını Aldı

AK Parti'den Çorum Belediye Başkanı seçilen Külcü, mazbatasını aldı.

07.04.2014 19:32  Güncelleme: 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Çorum Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Külcü, mazbatasını aldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve belediye meclis üyeleriyle Çorum Adliyesinde giden Külcü, mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Süreyya Saygın'dan aldı.

Külcü'yü tebrik ederek, görevinde başarı dileyen Saygın, "Seçim sürecinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması sevindiricidir. Demokratik bir seçim süreci yaşadığımızı rahatlıkla ifade edebiliriz. Bu süreçte tüm siyasi partilerin il başkanları ve parti üyelerine, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra beraberindekilerle belediyeye geçen Başkan Külcü, yaptığı açıklamada, 30 Mart seçimlerinde, 2009'da gerçekleştirilen yerel seçimlerde aldıkları oyları arttırdıklarına dikkati çekti.

Çorum halkının, AK Parti belediyeciliğinin hizmetlerine onay verdiğini ve güven duyduğunu ifade eden Külcü, şöyle konuştu:

"Milletimiz, bu seçimle hizmetlerimize 'tam güven' duyduklarını göstermiş, ikinci altın dönem için bizlere yetki vermiştir. Çorum'da aldığımız bu sonuçlardan son derece mutluyuz. Milletimiz bizi, bu sonuçlarla onaylamıştır. Belediye olarak, hizmetlerimizi arttırarak devam ettirecek ve Çorum'a yeni kazanımlar sunacağız. Diğer partilerin aldığı oy oranlarının toplamı, AK Partimizin aldığı oy oranı bile etmiyor. Bu da milletin AK Parti'ye duyduğu güvenin göstergesidir." - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Belediye Başkanı Külcü, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement