2014 yılının performans birincisi oldu - Son Dakika
Güncel

2014 yılının performans birincisi oldu

AGDAŞ 2014 firma performansında birincisi Lonca Doğalgaz'ı ödüllendirdi

16.03.2015 17:08

AGDAŞ; yetkili bayiler arasında yaptığı değerlendirmesi sonucunda, Lonca Doğalgaz'ı 2014 Yılı Sertifikalı Firma Performansı Değerlendirme Birincisi seçti.

Adapazarı Gaz Dağıtım Şirketi (AGDAŞ) SATSO Ali Coşkun Konferans Salonunda düzenlediği Pazarlama çalışmaları, firma performansları ve 2014 yılının değerlendirmesi toplantısında, 2014 yılında performans gösteren yetkili bayilerini ödüllendirdi. Törene, AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, Genel Müdür Yardımcıları ve AGDAŞ Yöneticileri ve 57 yetkili firmanın katıldı. Tüm yetkili bayiler arasından birinci olan Lonca Doğalgaz'ın ödülünü AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, Firma Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İbil'e takdim ederek, başarılarının devamını diledi. Lonca Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İbil, kendilerini bu ödüle layık gören Adapazarı Gaz Dağıtım Şirketi ve Genel Müdür Kenan Demir'e teşekkür etti.

MÜSİAD Sakarya Şubesi'nden tebrik

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç, beraberindeki yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Enver Tok, Yaşar Coşkun ve Y.K. Üyesi İsmail Eminler ile birlikte MÜSİAD üyesi olan Lonca Doğalgaz'ı ziyaret ederek, AGDAŞ'tan aldığı performans birincilik ödülünden dolayı tebrik etti. Lonca Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İbil ve Lonca Doğalgaz Genel Müdürü Ertuğrul Kurşun ile görüşen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç, MÜSİAD üyesi firmanın böyle bir ödül almasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, MÜSİAD olarak her zaman üyelerinin yanlarında olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2014 yılının performans birincisi oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement