2015 Bakü Avrupa Oyunları'na Doğru - Son Dakika
Spor

2015 Bakü Avrupa Oyunları'na Doğru

Türkiye, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 12-28 Haziran'da gerçekleştirilecek 1. Avrupa Gençlik Oyunları öncesi, senkronize yüzme elemelerinde kombine kategorisinde üçüncü oldu.

13.02.2015 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun Tozkoparan'daki havuzunda yapılan ve 11 ülke takımının yer aldığı kombinede Defne Bakırcı, Öykü Evliya, Nurberat Gökmen, Mısra Gündeş, Öykü Halis, Dilay Horasan, Rezzan Eda Tuncay, Ebru Mina Turhan, Selin Ünser ve Hande Yıldız'dan oluşan sporcularla mücadele eden milli takım, 76.3333 puanla bronz madalya kazandı.

Kombinede Fransa altın, Belarus da gümüş madalya aldı.

14 sporcunun yer aldığı solo dalında yarışan Defne Bakırcı, 75.8667 puanla beşinci oldu. Bu dalda Avusturyalı Alexandri birinciliği, Fransız Slonina ikinciliği, Belaruslu Taleiko üçüncülüğü, Slovak Daabousova da dördüncülüğü elde etti.

Elemelerin ikinci gününde yarın sporcular teknik figürde yarışacak. Figür yarışmasında alınacak puanlar, takım, düet ve solo dallarında yapılacak yarışlarda elde edilecek puanlarla toplanacak ve her dalda ilk altı sırayı alacak sporcu ve takımlar, oyunlara katılma hakkı kazanacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor 2015 Bakü Avrupa Oyunları'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement