23 Nisan Arapgir'de de Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Arapgir'de de Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Arapgir\'de de Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arapgir’de coşkuyla kutlandı.

23.04.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arapgir'de coşkuyla kutlandı.

Kutlamaların ilki Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı önünde yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Buradaki törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Özdemir, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törenin hemen sonrasında Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Savcılığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü bir süre sembolik olarak öğrenciler tarafından temsil edildi.

Kutlamalar daha sonra Kapalı Spor Salonu'nda devam etti. Buradaki kutlamalarda Kaymakam Tekin Erdemir, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgür Gümüşay ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı öğretmen Tuba Kara yaptı. Kutlamalarda tüm okullardan katılan öğrenciler tarafından şiirler okundu, folklor gösterileri sunuldu, koro halinde türküler söylendi ve çeşitli etkinliklerle neşe katan ana okullarının gösterileri de vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, programa katılan öğrencilere ve velilere bayrak ve şeker dağıtırdı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Arapgir'de de Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement