23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bayburt Belediye Başkanı Memiş: "TBMM'nin zorlukların yaşandığı bir dönemde açılması, geleceğimize ışık tutan önemli bir dönüm noktası olmuştur"

22.04.2014 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM), zorlukların yaşandığı bir dönemde açılmasının, geleceğe ışık tutan önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Memiş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk milletinin istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılığın, bugün daha güçlü bir Türkiye için ortaya koyulan çabanın da ilham kaynağı olduğunu vurguladı.

Geleceği temsil eden çocukların geçmişten aldıkları güçle milletin yarınlarını şekillendirecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli görevler üstleneceklerine dikkati çeken Memiş, şunları kaydetti:

"Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızdan beklentimiz iyi yetişmiş, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı insan olmalarıdır. Bize düşen görev ise çocuklarımızı dürüst, çalışkan, başarılı, vatanını ve milletini seven, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirebilmektir. İnanıyoruz ki çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlama gayretimiz, ülkemizin yarınlarını daha aydınlık kılacaktır. Bu duygularla TBMM'nin açılışının 94'üncü yıl dönümünde sevgi dolu yürekleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyor, sevgiler saygılar sunuyorum." - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement