23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu beşinci sınıf öğrencisi Halime Berra Uluşar'a bıraktı.

22.04.2016 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu beşinci sınıf öğrencisi Halime Berra Uluşar'a bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında, Mavikent Ramazan Abacı Ortaokulu 5-C sınıf öğrencisi Halime Berra Uluşar, okul müdürü Veli Akgül, görsel sanatlar öğretmeni Selda Demir Bölük ve bu ana tanıklık etmek isteyen dedesi Kemal Alp, annesi Fatma Uluşar ile Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete elinde çiçekle gelen Halime Berra Uluşar'ı makam odası girişinde karşılayan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, daha sonra yeni başkana koltuğu devretti ve bundan sonra kendisinin belediye başkanının misafiri olacağını söyledi.

Halime Berra Uluşar da makam koltuğuna oturduktan bir süre sonra Fen İşleri Müdürü ve Park Bahçeler Müdürünü telefonla arayarak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Fen İşleri Müdürüne, özellikle okullar bölgesindeki yolların bakım onarımının aksatılmaması talimatını veren Uluşar, Park Bahçeler Müdüründen de daha önce başlatılan her mahalleye bir park projesi kapsamında park yapılmayan mahalle bırakılmamasını istedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir süre koltuğunda oturan Halime Berra Uluşar ile eğitimi ve gelecekteki düşünceleri hakkında sohbet eden Çetinkaya, Uluşar'a öncelikle iyi bir eğitim, iyi bir meslek seçimiyle insanlara faydalı olması tavsiyesinde bulundu.

Bir insanın iyi bir eğitim, iyi bir meslek seçimiyle insanlara faydalı olduğu zaman hem kendi hayatının mutlu bir şekilde geçeceğini, hem de faydalı olduğu insanların hayatlarının değişeceğini ifade eden Çetinkaya, "Her şeyin başı iyi insan olmaktan geçiyor. İyi insan ise insanlara, topluma faydalı olabilen insandır. Böyle olunca insanlar sizi takdir ediyor, yaptığınız işin arkasında durarak her zaman size destek oluyor. Ben size, sizin yetişmenizde emeği olan aileniz başta olmak üzere size eğitim veren öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Hüsamettin Çetinkaya, günün anısına Uluşar'a üzerinde Kumluca'nın simgesi Kalekule figürü bulunan kupa bardak ve kitap hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement