23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

22.04.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Coş, mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96. yıl dönümü ve milletin geleceğinin teminatı olan çocukların bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın coşkusu içinde olduklarını söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan'ı çocuklara armağan ederek geleceğin teminatı olan çocuklara duyduğu inancı ve dünya barışına verdiği değeri gösterdiğini belirterek, "Dünyada kutlanan ilk çocuk bayramı olma özelliğiyle, dünya çocuklarıyla birlikte kutladığımız bu bayramla dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağları güçlenmekte ve tüm insanların huzur ve barış içinde yaşayacakları bir dünyanın temelleri atılmaktadır." ifadesini kullandı.

Vali Coş, devletin gelecek nesillerin çağın gereklerine uygun bir şekilde eğitim almaları, kendilerini her alanda geliştirmeleri için büyük bir gayret içinde olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İnanıyorum ki, sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen, bilim ve teknolojiye hakim, milli ve manevi değerlerimize bağlı bir nesil yetişmekte ve büyük Türkiye bugünden inşa edilmektedir. Bütün çabamız çocuklarımıza daha iyi, daha mutlu ve müreffeh bir gelecek bırakabilmek içindir. Gazi Mustafa Kemal'i ve silah arkadaşlarını, Birinci Meclis'in muhterem üyelerini, kutsal değerlerimiz için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden fedakar gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyor, mutluluğunuzun, sevincinizin ve ümidinizin daim olmasını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement