23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antalya Valisi Muammer Türker'in koltuğuna geçen 4. sınıf öğrencisi Deniz Ceren Gül Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya Valisi Muammer Türker'in koltuğuna Başöğretmen Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Deniz Ceren Gül oturdu.

23.04.2016 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antalya Valisi Muammer Türker'in koltuğuna geçen 4. sınıf öğrencisi Deniz Ceren Gül

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya Valisi Muammer Türker'in koltuğuna Başöğretmen Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Deniz Ceren Gül oturdu.

Aliesi ve öğretmenleriyle valiliğe gelen Gül'e ailesi öğretmenleri ve İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Hasan Tevke eşlik etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını ve İl Emniyet Müdürlüğünü telefonla arayarak EXPO 2016 Antalya'ya katkılarından dolayı teşekkür eden Gül, bundan sonrası için EXPO 2016 Antalya ve çocuklara yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Antalya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda bilgi aldıktan sonra Vali Türker'in "Ne çalışma yapacaklarmış?" sorusuna Gül'ün "Gerçek belediye başkanı değil ki" cevabı vali beraberindekileri güldürdü.

Gül'ün cumhurbaşkanı olma hedefini öğrenen Vali Türker, cumhurbaşkanının halk tarafından seçildiğini hatırlatarak, bunun için meydanalara inmesi gerektiğini söyledi.

Türker, valiliğin önemli bir görev ve ağır bir yük olduğunu belirterek ülkeye hizmet etmek isteyenler için de önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.

Program sonunda Türker, Gül'e EXPO 2016 giriş bileti ve çeşitli kitaplar hediye etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende de saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu. Buradaki törene bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, CHP İl Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement