23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Akşehir ve Halkpınar ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

23.04.2016 17:04

Akşehir ve Halkpınar ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Akşehir ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan etkinlikte, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı söylendi.

Kutlamalarda Yıldırım, Nasreddin Hoca ve Nihat Dayanık ilkokullarının ortak olarak hazırladıkları gösteriler izleyicilerin beğenisini topladı.

Törende, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Programa, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Garnizon Komutan Vekili Yarbay Güngör Çakır, Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçe protokolü, öğrenciler öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halkpınar

Halkapınar'daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Tezcan'ın Hükümet Konağı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı.

Kutlamalar kapsamında belirlenen öğrenciler, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini temsili olarak devraldı.

Halkapınar Atatürk İlkokulu Okulu bahçesinde düzenlenen etkinlikle devam eden kutlamalarda, öğrenciler, şarkılar ve şiirler seslendirdi.

Kutlamalara, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Bütün, Belediye Başkanı Vekili Bülent Ersüllü ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement