23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uçurtma Şenliği - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uçurtma Şenliği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Folklor gösterisi yapan minik çocuklar Çocuklara uçurtma dağıtmak üzere sahne önüne gelen belediye ekiplerinin dağıtımda yaşadığı zorluklar ve yaşanan izdihamdan görüntü Şanslı bir çocuk aldığı bayraklı uçurtma ile gazetecilere poz verirken Çocukların uçurtmalarını uçurmaya çalışmaları Bir annenin çocuklarının uçurtmalarının iplerini bağlama görüntüsü Gökyüzünde uçan uçurtmalar eşliğinde folklor gösterisi görüntüsü Ailelerin uçurtma uçurma telaşı Gökyüzündeki uçurtmalar Çocuklarla yapılan röportajlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Erdemli Belediyesi tarafından uçurtma şenliği düzenlendi Erdemli Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi.

23.04.2016 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Folklor gösterisi yapan minik çocuklar

Çocuklara uçurtma dağıtmak üzere sahne önüne gelen belediye ekiplerinin dağıtımda yaşadığı zorluklar ve yaşanan izdihamdan görüntü

Şanslı bir çocuk aldığı bayraklı uçurtma ile gazetecilere poz verirken

Çocukların uçurtmalarını uçurmaya çalışmaları

Bir annenin çocuklarının uçurtmalarının iplerini bağlama görüntüsü

Gökyüzünde uçan uçurtmalar eşliğinde folklor gösterisi görüntüsü

Ailelerin uçurtma uçurma telaşı

Gökyüzündeki uçurtmalar

Çocuklarla yapılan röportajlar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Erdemli Belediyesi tarafından uçurtma şenliği düzenlendi

Erdemli Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi.

Erdemli Belediyesi Sahil Bandı Dr. Devlet Bahçeli tören alanında gerçekleştirilen programda, çocuklara 2 bin ay yıldızlı uçurtma dağıtıldı. Bu sırada çocuklar arasında izdiham yaşandı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilkini geçen yıl düzenledikleri şenliği geleneksel hale getirmek istediklerini bildirerek, "Uçurtma almayan ve o heyecanı yaşamayan çocuk kalmadı. Gelecek yıl 5 bin uçurtma dağıtacağız. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yürekten kutluyorum." dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uçurtma Şenliği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uçurtma Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement