23 Yıl Sonra İftarda Buluştular - Son Dakika
Güncel

23 Yıl Sonra İftarda Buluştular

Van'da 1993'te Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun olan 25 arkadaş, 23 yıl sonra düzenledikleri iftarda buluştu.

24.06.2016 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da 1993'te Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun olan 25 arkadaş, 23 yıl sonra düzenledikleri iftarda buluştu.

Mezun olduktan sonra farklı alanlarda çalışmaya başlayan lise arkadaşları, sosyal medya üzerinden kurdukları iletişimle görüşmeye başladı.

Yıllardır birbirlerini görmeyen arkadaşları için iftar programı organize eden Nesim Bekiroğlu, 23 yıl sonra arkadaşlarını buluşturdu.

Edremit ilçesindeki Van Gölü sahilinde bir araya gelen lise arkadaşları, yıllar sonra kavuşmanın mutluluğunu yaşayarak öğrencilik yıllarını andı.

Çeyrek asrın ardından arkadaşlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu aktaran Nesim Bekiroğlu, "Sosyal medya üzerinden arkadaşlarımızı bularak kendi aramızda grup kurduk. Bu grupta İstanbul'dan Kayseri'ye kadar Türkiye'nin dört bir yanından arkadaşlarımız var. Hepsiyle bu mesaj grubu üzerinden sık sık konuşuyoruz. Arkadaşlarımızla 24 sene sonra tekrar buluşmak ve bu işe öncülük etmek beni çok mutlu etti. Buluşmayı her yıl geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Buluşmaya öncülük ettiği için Bekiroğlu'na teşekkür eden arkadaşları ise, duygusal anlar yaşadıklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Yıl Sonra İftarda Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement