24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

24.11.2016 12:27

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Bektaş, yayımladığı mesajında, öğretmenlerin, meslek sevgisini öğrencilerinin gözlerindeki ışıktan alan, onların dinamizmiyle insandan başlayarak toplumu, hayatı ve dünyayı değiştirme gücü taşıyan bilge kişiler olduğunu belirtti.

Öğretmenlerin insanı en ideal şekilde eğitmek, geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Bektaş, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimizin sorumluluk duygusu gelişmiş, geçmişin ışığında geleceğe bakabilen, güzel ahlak sahibi, insana ve değerlerine saygılı, okuyan, araştıran milletine ve ülkesine bağlı nesiller yetiştirmeleri geleceğimize yapılacak en büyük yatırımdır. Bu çerçevede öğretmenlerimizin hızla gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurmaları yenilikleri öğrencilerine aktarmaları gerekmektedir. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında öğretmenlerimizin emeklerinin çok önemli payı olacaktır. Aziz milletimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de öğretmenlerine sahip çıkmaya devam edecektir. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı en iyi şekilde ve çağdaş bir donanımla yetiştiren öğretmenlerimize gösterdikleri fedakarlık ve özveri için ülke olarak çok şey borçluyuz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement