24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

24 Kasım Öğretmenler Günü\'ne Doğru

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.11.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Keleş, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e başöğretmenlik ünvanının verildiği 24 Kasım tarihinin, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlandığını anımsattı.

Öğretmenlerin, çocukların fikir ve kanaat sahibi olmalarında hayati bir rolü olduğunu aktaran Keleş, "Sahip oldukları ilmi ve irfanı, öğrencilerine aktaran, yetişmekte olan yeni nesillere şekil ve renk veren öğretmenlerimiz, önem teşkil etmektedir. Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakarca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz, tüm değerli eğiticilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, kendilerine başarı ve esenlikler dilerim." ifadelerini kullandı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de öğretmenlerin, çocukları ve gençleri yetiştirdiği, ülkenin aydınlık geleceği için özveriyle çalışan çok kutsal ve onurlu bir mesleği icra ettiklerini belirtti.

Öğretmenliğin tüm mesleklerin anası olduğunu vurgulayan Keskin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu mesleğin her bir neferini elleri öpülesi varlıklar olarak kabul ediyoruz. Bugün itibarıyla hangi makam ve mevkide olursak olalım bunu öğretmenlerimize borçluyuz. Bu noktadan hareketle diyebiliriz ki, öğretmenlik tüm makam ve mevkilerin üzerinde bir değere sahiptir. Ülkelerin ve hatta dünyanın geleceğini hazırlayan, şekillendiren yalnız ve yalnız öğretmenlerdir. Bugünün mimarı, yarının hazırlayıcı öğretmenlerimize çok şey borçluyuz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement