28. Ata Zafer Halk Konseri Büyükçekmece'de Kutlandı - Son Dakika
Güncel

28. Ata Zafer Halk Konseri Büyükçekmece'de Kutlandı

28. Ata Zafer Halk Konseri Büyükçekmece\'de Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen Büyükçekmece Ata Zafer Halk konserinde Erol Evgin, Büyükçekmece'de konser verdi.

02.09.2013 10:54  Güncelleme: 17:21

Büyükçekmece Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleşen kutlamada, Büyükçekmece

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. Büyükçekmeceliler, konsere ellerinde Türk Bayrağı ve "Atam izindeyiz" tişörtleri giyerek geldi.

Konser, Çanakkale Zaferi'nin nasıl kazanıldığına dair sinevizyon gösterisi izlenerek başladı. Gösteri sonrası sahneye çıkan Erol Evgin, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Erol Evgini bayrak sallayarak dinleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "30 Ağustos Türk milletinin kurtuluşunun zaferidir. Kalbimiz, gümbür gümbür atıyor. Bu kolay bir zafer değildir, bu zaferi ve kurtuluşu arayan bütün dünyaya örnek bir zaferdir. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi anıyor ve bugün onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Bugün de o günleri hatırlamayarak anılarımızı yad etmeye çalışıyoruz" dedi.

Konser sonrası Evgin'e plaket takdim eden Başkan Akgün; "Büyük zaferin 91. yıldönümü kutlu olsun. Ne mutlu türküm diyene" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 28. Ata Zafer Halk Konseri Büyükçekmece'de Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement