Vali Kürklü'den Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Kürklü'den Bayram Mesajı

Vali Kürklü\'den Bayram Mesajı

Burdur Valisi Kürklü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

28.10.2014 12:14  Güncelleme: 09:54

Burdur Valisi Hasan Kürklü, farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönülleri kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olarak kardeşçe birbirlerini kucaklayarak, birbirlerine sımsıkı kenetlenerek, aydınlık yarınları hep birlikte kuracaklarını bildirdi.

Kürklü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan ve bir medeniyet projesi olan Cumhuriyetin ilanının 91'inci yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Kürklü, Atatürk'ün önderliğinde yürütülen istiklal mücadelesinin emsalsiz bir zaferle neticelenmesi ve ardından Türk milletinin kendi iradesi doğrultusunda yönetimde söz sahibi olmasını sağlayan cumhuriyetin, Türkiye'nin yönünü belirleyen bir adım olduğunu ifade etti.

Bu başarı ve büyük eserin, milletin öz güveninin, birlik ve beraberliğinin, bağımsızlık aşkının, müreffeh ve güçlü yarınları hep birlikte kurma anlayışının yansıması olduğunu vurgulayan Kürklü, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler, kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek, aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Bütün bir milletçe el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürecek olursak çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel yoktur." - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Kürklü'den Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement