29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Afyonkarahisar'da Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Afyonkarahisar'da Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Afyonkarahisar\'da Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92’inci yılı Afyonkarahisar’da Atatürk Stadı’nda yapılan programla kutlandı.

29.10.2015 15:55

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92'inci yılı Afyonkarahisar'da Atatürk Stadı'nda yapılan programla kutlandı.

Atatürk Stadı'nda yapılan tören, Vali Hakan Yusuf Güner, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez'in törene katılanların ve vatandaşların bayramını kutlaması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Vali Güner yaparken, Vali Güner konuşmasında Cumhuriyet'in ve getirdiklerinin öneminden bahsetti. Daha sonra Milli Sporcu ultra maratoncu Akın Yeniceli tarafından Vali Güner'e bayrak takdim edildi. Kutlama töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajıda okundu.

Törende Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinden Merve Şahin, "Akdeniz'e Doğru" adlı şiirin okunmasının ardından izleyenler tarafından büyük alkış alan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Halk Oyunları Ekibi tarafından halkoyunları gösterisi sunuldu. "Şehit Yakınları ve Gazilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Cumhuriyetimizin Kazanıldığı Topraklarda" projesi kapsamında Afyonkarahisar'da bulunan şehit yakınlarından Artvin'li şehit babası Rıza Polat tarafından okunan "Bir Yolcuya" isimli şiir başta protokol üyeleri olmak üzere programa katılanlardan büyük alkış aldı. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Bence Cumhuriyet" konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Vali Hakan Yusuf Güner tarafından verildi.

Program tören geçişiyle son bululurken törene Vali Güner, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Burcu Köksal, Mehmet Parsak, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, il protokolü ile öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Afyonkarahisar'da Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement