3 Aralık Dünya Engellier Günü - Son Dakika
Güncel

3 Aralık Dünya Engellier Günü

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçede faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyelerle onları mutlu etti.

03.12.2016 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçede faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyelerle onları mutlu etti.

Rehabilitasyon merkezinde engelli öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Selçuk, engelli çocukların topluma Allah'ın birer hediyesi olduğunu belirtti.

Başkan Selçuk, "Engelli çocuklarımızın topluma kazandırılması için verilen eğitimler çok önemlidir. Rehabilitasyon merkezinde eğitim alan çocuklarımız hayata tutunmak için mücadele ediyorlar. Demirci Rehabilitasyon merkezinde çalışan öğretmenlerimiz de çok güzel ve anlamlı bir görev ifa ediyorlar. Belediyemiz olarak da engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

İlçede 130 öğrenci ile 9 yıldır hizmet verdiklerini belirten Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Eşref Mazılı ise "Merkezimiz zihinsel, işitme engelli, fizik tedavi ve özel öğrenim sınıfı ile 4 bölümden oluşmaktadır." dedi.

Kula'daki etkinlikler

Kenan Evren Mahallesi'ndeki Gönül Akar'ın evini ziyaret eden AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Kula İlçe Müdürü İsmail Danaç, bedensel engeli olan 42 yaşındaki Akar'a 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tekerlekli akülü aracı teslim ettiler.

Akar'a akülü sandalye sözü verdiklerini belirten Palabıyık, her zaman engelli bireylerin sorunlarıyla ilgilendiklerini belirterek, imkanlar dahilinde gerekli tüm yardımları yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 3 Aralık Dünya Engellier Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement