3 Bakanlık'taki Atamalar Resmi Gazete'de Yayımlandı - Son Dakika
Güncel

3 Bakanlık'taki Atamalar Resmi Gazete'de Yayımlandı

3 Bakanlık\'taki Atamalar Resmi Gazete\'de Yayımlandı

1 Kasım seçimlerine kadar alınan atama kararlarına ilişkin 'durdurma' kararı seçim sonrası kalktı ve 3 bakanlığa ait atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı

13.11.2015 02:28  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım seçimlerine kadar alınan atama kararlarına ilişkin 'durdurma' kararı seçim sonrası kalktı ve Aile ve Sosyal Politikalar, Maliye ve Milli Savunma bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim hükümetini kurduktan sonra 1 Eylül tarihinde bir genelge yayınlayarak tüm atamaları durdurmuştu.

AİLE VE MALİYE BAKANLIĞI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Mustafa Çay, Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliği'ne İsmail Karayiğit atandı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI

Milli Savunma Bakanlığı Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Tuğgeneral Orhan Gündüz görevden alındı, bu suretle boşalacak olan Yönetim Kurulu Üyeliğine Tümgeneral Kemal Yeni getirildi. Mühendis Albay Murat Kayraklık da Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.

1 EYLÜL'DE ATAMALAR DURDURULMUŞTU

Hatırlanacağı üzere 1 Eylül'de Başbakan Davutoğlu, yayımladığı genelge ile kamuda zorunlu atamalar hariç tüm atamaları ikinci bir talimata kadar durdurdu. İvedi ve zorunlu hallerde yapılacak atamalar ise Başbakanlığın iznine bağlandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 3 Bakanlık'taki Atamalar Resmi Gazete'de Yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement