30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

AK Parti İl Başkanı Köse: "Destansı istiklal mücadelemizi taçlandıran ve misak ı milli hedefinin gerçekleştirilmesine yol açan bu zaferle Türkiye Cumhuriyeti'nin de temelleri atılmıştır"

29.08.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "Destansı istiklal mücadelemizi taçlandıran ve misak-ı milli hedefinin gerçekleştirilmesine yol açan bu zaferle Türkiye Cumhuriyeti'nin de temelleri atılmıştır" ifadesini kullandı.

Köse, mesajında, 30 Ağustos tarihinin, Türk milletinin şanlı Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlandığı ve düşmanın yurttan atıldığı, Türk tarihi bakımından önemli bir dönüm noktası olduğunu kaydetti.

92 yıl önce 30 Ağustos'ta milletin ortaya koyduğu yüksek ruh ve şuurun her zaman yaşatılacağına inandığını vurgulayan Köse, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Destansı istiklal mücadelemizi taçlandıran ve misak-ı milli hedefinin gerçekleştirilmesine yol açan bu zaferle Türkiye Cumhuriyeti'nin de temelleri atılmıştır. Sayıca kat kat üstün ordular karşısında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, milletimizin birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istiklalinden asla vazgeçmeyeceğini bir kere daha bütün dünyaya göstermiştir. Milletimizin ortaya koyduğu bu yüksek ruh ve şuur inanıyorum ki her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu inançla Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement