Tepebaşı'nda 300 Çocuk Barış İçin Çalacak - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'nda 300 Çocuk Barış İçin Çalacak

Tepebaşı\'nda 300 Çocuk Barış İçin Çalacak

Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası, Barış İçin Müzik Vakfı'nın 10. yıl kutlamaları kapsamında özel bir konserle "Barış" için sahne alacak.

11.11.2015 11:20  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası, Barış İçin Müzik Vakfı'nın 10. yıl kutlamaları kapsamında özel bir konserle "Barış" için sahne alacak. Çocuk Senfoni Orkestrası'nın konuk orkestra olarak katılacağı konser, 15 Kasım Pazar günü saat 17.00'de Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek. Konserde 300 çocuk barış için müzik yapacak.

Çok sayıda çocuğa karşılıksız müzik eğitimi olanağı sağlayan Eskişehir'in tek ve Türkiye'nin sayılı orkestralarından olan Tepebaşı Belediyesi "İki Elin Sesi Var" Çocuk Senfoni Orkestrası, Barış İçin Müzik Vakfı'nın 10. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenecek konsere konuk orkestra olarak katılarak "Barış" için sahne alacak. Konserin sunuculuğunu Yekta Kopan yapacak. 15 Kasım Pazar günü saat 17.00'de Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin desteği ve ev sahipliğinde yapılacak konserde, Barış İçin Müzik Vakfı'na benzer bir modelle çalışmalarını sürdüren Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası olacak. 300 çocuğun aynı sahnede buluşacağı konser repertuarında Mozart, Vivaldi, Brahms, Strauss gibi bestecilerin eserleri yer alacak. Konserde, Barış için Müzik Vakfı'nın farklı düzeylerdeki orkestraları Vivaldi (7-12 yaş), Mozart (10-18 yaş) ve Beethoven (14-19 yaş) Orkestralarını, beş farklı şef yönetecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'nda 300 Çocuk Barış İçin Çalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement