300 Öğrenci, Diyarbakır'a Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

300 Öğrenci, Diyarbakır'a Uğurlandı

300 Öğrenci, Diyarbakır\'a Uğurlandı

Diyarbakır’da, Türkiye genelinde 81 ilin katılımıyla düzenlenecek olan‘Peygamberler ve Sahabeler Şehri Diyarbakır’ın Fethi’ programına katılmak üzere Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından Adıyamanlı 300 öğrenci Diyarbakır’a uğurlandı.

02.05.2015 10:55

Diyarbakır'da, Türkiye genelinde 81 ilin katılımıyla düzenlenecek olan'Peygamberler ve Sahabeler Şehri Diyarbakır'ın Fethi' programına katılmak üzere Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından Adıyamanlı 300 öğrenci Diyarbakır'a uğurlandı.

Adıyaman Valiliği bahçesinden Diyarbakır'a doğru yola çıkan 300 öğrenci, Diyarbakır'a gitmenin mutluluğunu yaşarken, öğrenci velileri ise, düzenlenen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Adıyaman Anadolu Gençlik Derneği Mali İşler Komisyonu Başkanı Ömer Diler, "Öğrencilerimizi İslam'ın ruhunu tekrar ümmet ruhunda birleştirmek için inşallah gençlerimizi oraya götürüp bu bilinci zihinlerine vermeye çalışacağız. İnşallah sağ salim bir şekilde gidip güneydoğu'dan gelen, kuzeyden, batıdan ve doğu ana doludan gelen kardeşlerimizle birlikte kaynaştırmak ve gençlerimize tarih bilinci İslam ruhunu yaşatmak için Diyarbakır Fetih'ine gidiyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 300 Öğrenci, Diyarbakır'a Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement