44 TL'ye Otomobil Sahibi Oldular - Son Dakika
Yerel

44 TL'ye Otomobil Sahibi Oldular

44 TL\'ye Otomobil Sahibi Oldular

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından Esenlik Marketlerde düzenlenen 44 TL alışveriş karşılığındaki kampanya sona erdi.

05.12.2014 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından Esenlik Marketlerde düzenlenen 44 TL alışveriş karşılığındaki kampanya sona erdi. Kampanya süresince 15 adet otomobil taliplilere verildi.

Esenlik Şirketi'nin düzenlediği "Esenlik Kazandırıyor Kampanyası" kapsamında Malatya merkezde üçüncü çekiliş yapıldı. Eski Belediye Binası Meydanı'nda düzenlenen çekilişe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ali Yıldırım, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ile kalabalık bir topluluk ve davetliler katıldılar.

Yapılan son çekilişte 4 aracın da talihleleri belirlendi. Noter huzurundaki kura çekiminde otomobiller Keziban Gelir, Ramazan Bakman, Ali Güner ve Ali Özdemir adlı talihlilere çıktı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Esenlik Kazandırıyor Kampanyasının üçüncü etabını bugün gerçekleştirdik. Malatya, Kahramanmaraş, Gölbaşı, Elbistan olmak üzere toplam 195 tane hediye dağıttık. Bunların 15 tanesi araç, diğerleri ise değişik hediyelerden oluşuyor. Hep ağzımız alışıyor, "Malatya kazanıyor, Esenlik'den alışveriş yaparsa" diye. Ama şuna inanın artık bölge kazanıyor. Esenlik'den alışveriş yapınca. Artık Kahramanmaraş'da kazanıyor, Elbistan'da kazanıyor, Gölbaşı da kazanıyor. Çok güzel bir iklim, çok güzel bir hava. Esenlik gün geçtikçe büyüyor ve bir aileye dönüşüyor. Esenlik, alanın, verenin, tedarik edenin, şehrin, cok güzel el ele vererek büyük bir değer olmaya devam ediyor. Bugün böyle kapatıyoruz. İnşallah 2015'de daha güzel bir kampanya ile karşınızda olacağız" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 44 TL'ye Otomobil Sahibi Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement