473. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali - Son Dakika
Yerel

473. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

Bu yıl 473.kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında, "14.Manisa Mesir Yemek Yarışması" düzenlendi.

23.03.2013 21:08

Bu yıl 473. kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında, "14. Manisa Mesir Yemek Yarışması" düzenlendi.

Manisa Lokantacılar Odası tarafından, Manisa Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen yarışma, zeytinyağlı, etli yemekler, hamur işi ve tatlı çeşitleri olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirildi.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, törende yaptığı konuşmada, Manisa'nın çok zengin bir mutfağının bulunduğunu belirterek, "Yarışma, Manisa'nın tanıtımı, turizmi ve marka kent olmasıyla yakından ilişkili bir konudur" dedi.

Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül ise yarışmaya her geçen yıl ilginin arttığını belirterek, bu yılki yarışmaya 150 kişinin katıldığını kaydetti.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Manisa milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ile davetliler katıldığı törende, 4 dalda dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi. - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 473. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement