5 Bin 173 Araçlık Otopark İhalesi - Son Dakika
Yerel

5 Bin 173 Araçlık Otopark İhalesi

Hatay Büyükşehir Belediyesinin yetki alanı içinde bulunan bazı cadde, bulvar ile muhtelif yerlerdeki 5 bin 173 araçlık yol boyu açık otoparkların işletme hakkı 36 aylığına kiralanacak.

24.04.2015 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediyesinin yetki alanı içinde bulunan bazı cadde, bulvar ile muhtelif yerlerdeki 5 bin 173 araçlık yol boyu açık otoparkların işletme hakkı 36 aylığına kiralanacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisinin kararına istinaden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yapılan protokolle Hatay İmar, Otopark, Turizm, Ziraat, Temizlik, Taşımacılık, Sağlık, Eğitim, Madencilik, Teknoloji, Medya Taahhüt ve Ticaret AŞ'ye işletme hakkı devredilen Antakya, İskenderun, Payas ve Erzin ilçelerindeki cadde, bulvar ile muhtelif yerlerdeki 5 bin 173 araçlık yol boyu açık otoparkların işletme hakkının 36 aylığına kiralanmasına ilişkin ihale düzenlenecek.

İhale, "kapalı teklif, artırma usulü" ile yapılacak. İhale için 36 aylık toplam muhammen kira bedeli ise 5 milyon 574 bin 341 lira olarak belirlendi.

İhale, Havuzlar Mahallesi İzmir Caddesi Habibi Neccar Sosyal Tesisleri'nde 5 Mayısta yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 5 Bin 173 Araçlık Otopark İhalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement