Giresunlular Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Giresunlular Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu İle Buluştu

Giresunlular Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu İle Buluştu

Esenyurt Giresunlular Derneği tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya gelen Giresunlular, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu ile buluştu.

20.03.2014 18:31  Güncelleme: 18:49

Esenyurt Giresunlular Derneği tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya gelen 5 bine yakın Giresunlu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile buluştu.

Esenyurt Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenler Belediye Başkanı Vekili Birol Hacıoğlu, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın ve binlerce Giresunlu katıldı.

Esenyurt Giresunlular Dernek Başkanı Abdurrahman Ada kendi yazdığı 'Selam Sana Giresun' isimli şiiri okumasının ardından hemşehrilerinden büyük alkış aldı.

KÜLTÜR EVİ MÜJDESİ VERİLDİ

Esenyurt Giresunlular Dernek Başkanı Abdurrahman Ada kendi yazdığı anlamlı, 'Selam Sana Giresun' şiirini okuyarak büyük bir alkış aldı."Giresun insanı tarihin her anında fedakar olmuştur. Giresunlu her zaman ülkesinin birlik ve beraberliği, hakkın ve haklının yanındadır. Hiçbir zamanda da bu yoldan ayrılmayacağız. Siz Giresunluların oynanan oyunların farkında olmasını istiyorum. Esenyurt 'ta büyük hizmetlere imza atan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu tarafından yapılacak olan Giresun Kültür Evi için sonsuz teşekkür ediyoruz. Giresunlular olarak bu güzel hizmetleri hiçbir zaman unutmayacağız" diyen Ada, AK Parti Esenyurt Belediye Meclis üyesi listesine giren Giresunlu hemşehrileri Mehmet Cin için destek istediğini söyledi.

KADIOĞLU, "ESENYURT'U EŞKIYAYA YEDİRTMEYECEĞİZ"

Gecede konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "İçimizden birilerine casusluk yaptırıp darbe girişimine maruz bırakıp 12 yıldır yükselen Türkiye'ye diz çökertmek isteyenler var. 29 Mart'ta ise Esenyurt Gaziler Parkı'nda biz buluşuyoruz ve burası bizim diyeceksiniz. Ülkemizi bölmek ve istikrarın önünü kesmek isteyen o fitneciler, biz bunlara diz çökertemiyoruz diyecekler. Sizler kimseye boyun eğmeyip, dik duracaksınız. Bizler ne vatanımızı çiğnetiriz ne de hükümetimizin yıkılmasına izin veririz. Biz İstanbul'u Karagül'e, Esenyurt'u eşkıyaya teslim etmeyeceğiz. Adam bulamayınca nerede rüşvetçi varsa onları aday yaptılar. Sizler onlara cevap vereceksiniz" diyen Başkan Kadıoğlu Giresun Kültür Evi'nin bir yıl içinde tamamlanacağı müjdesini verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresunlular Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement