5E Termal Resort, STK'larla Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

5E Termal Resort, STK'larla Yemekte Buluştu

5E Termal Resort, STK\'larla Yemekte Buluştu

5E Termal Resorts Hotel, Kayseri'deki kadın sivil toplum kuruluşları, dernekler ve kuruluşların yöneticilerini yemekte buluşturdu.

23.12.2013 16:25  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5E Termal Resorts Hotel, Kayseri'deki kadın sivil toplum kuruluşları, dernekler ve kuruluşların yöneticilerini yemekte buluşturdu.

5E Termal Resorts Hotel tarafından, Kolcuoğlu Restaurant'ta düzenlenen yemeğe, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pembegül Selman, Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ayşe Uzunlu, Hacı Bektaş Veli Kültürünü Araştırma Yaşatma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı, Hacı Bektaşi Veli Kültürünü Araştırma Yaşatma ve Dayanışma Vakfı Kadın Kolları Başkanı Havise Atlıhan, Nadide Sultan Akçay, Enderun Vakfı ve Enderun Fm Yayın Müdürü Zehra Koçer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Dilek Kahraman Yavuz, Gönül Erleri Dernek Başkanı Esma Adıgüzel, İl Sağlık Müdürü Yardımcısı Uzm. Dr. Arda Borlu, Rahmet Sosyal Hizmetler ve Yardım Vakfı Başkanı Sultan Açıkgöz, İnsan Hakları ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Yetim Birimleri Sorumlusu Hatice Kurt, İdeal Aile ve Gençlik Derneği Başkanı Şeyma Asfiya, Melikgazi Sağlık Vakfı Misafirhanesi Sorumlu Müdürü Perihan Altun, İGAD Derneği Adına Hacer Gerçek, İlim Hikmet Vakfı Temsilcisi, Muradiye Kültür Vakfı Derneği Temsilcisi Sema Altun, İlim Yayma Cemiyeti Temsilcisi Elmas Şahin Havva Bayram ve 5E Termal Resorts Hotel Genel Müdürü Gülsüm Yücel katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan 5E Termal Resorts Hotel Genel Müdürü Gülsüm Yücel, hayatta farklı mücadele alanlarındaki kadınları bir araya getirmek ve aralarında sinerji oluşturmak için söz konusu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Yücel, "Biz istedik ki, Kayseri'de var olan ve farklı alanlarda çalışmalar yürüten STK, dernek ya da kurum ve kuruluş yöneticisi kadınları bir araya getirelim. Birbirimizi tanıyalım ve neler yapıyoruz öğrenelim istedik. X'in Y'den Y'nin Z'den farkı yok, hepimiz kadın olarak farklı alanlarda mücadele veriyoruz. Belki benim yaptığıma benzer bir işi başka bir yönetici arkadaşım da yapıyor. Neden güçlerimizi bölelim? Birlikten kuvvet doğar, düşüncesi ile bu organizasyonu düzenledik. Bizi kırmayıp teşrif ettiğiniz teşekkür ederim" diye konuştu.

5E Termal Resorts Hotel hakkında da bilgiler veren Gülsüm Yücel, "2014 yılında hayata geçirilecek olan projenin en önemli özelliğinin 'engelsiz mimari' tasarımı olduğunu söyledi. Engelli yaşamının bir haftaya sığdırılmaması gerektiğini dile getiren Yücel, "Biz, 5E olarak Kozaklı'da kaplıca oteli yaptırıyoruz. Ticari tarafının dışında Türkiye'de ve dünyada örnek ve farklı bir projemiz var. Engelsiz mimari başlığında, engellilerin de çok rahatlıkla kullanabileceği bir alan yaratıyoruz. Her sağlıklı birey engelli adayı olabilir. Biz de bu düşünceden yola çıkarak, engelli misafirlerimiz için rahat edebilecekleri, engel olmadan havuza girebilecekleri, yürüyebilecekleri alanlar oluşturduk" dedi.

Hotel içerisinde kadınlara özel ayrıcalıkların olduğunun altını çizen Yücel, "Bu bir, devre mülk değil, devre tatil projesi. SPA, merkezi, fitness salonu, fizik tedavi uygulamaları, özel hamamlar, güzellik salonları, havuzlar, restaurantlar, mescitler ve devasa kütüphanemizin yanı sıra, konferans salonumuz, kafelerimiz ve alışveriş merkezlerimiz ile birlikte 2 bin metrekare sosyal tesis alanımız mevcut. Bunun yanı sıra 9 bin metrekare açık alanımızda tenis kortu, bilardo, internet cafe, playstatiton, basketbol sahası ve nizami ölçülerde futbol sahamız olacak. Ayrıca çocuklarımızın, oyun oynayıp yeteneklerini geliştirebilecekleri park ve oyun alanlarımız, kreş ve bakım evlerimiz de mevcut olacak. Bunların yanı sıra misafirlerimiz, yüksek ses ve görüntü kalitesi ile donatılmış 200 kişilik dev klasik sinema salonumuzda, Türk ve dünya sinemalarından seçkin filmleri ailece izleme imkanı bulacaklar. Kadınlarımız yeme içme derdiyle karşı karşıya kalmadan sabah ve akşam açık büfe yemeğiyle tatil boyunca rahat edebilecekler" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 5E Termal Resort, STK'larla Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement