8. Cumhurbaşkanı Özal'ın Ölümünün 22. Yılı - Son Dakika
Güncel

8. Cumhurbaşkanı Özal'ın Ölümünün 22. Yılı

Cumhurbas¸kanı Recep Tayyip Erdogˆan, Türkiye'nin demokratikleşme ve kalkınma su¨recinde unutulmaz izler bırakan, hizmetleriyle u¨lkeye değer katan merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın, her zaman saygı ve sevgiyle hatırlanacağını belirtti.

17.04.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbas¸kanı Recep Tayyip Erdogˆan, Türkiye'nin demokratikleşme ve kalkınma su¨recinde unutulmaz izler bırakan, hizmetleriyle u¨lkeye değer katan merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın, her zaman saygı ve sevgiyle hatırlanacağını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Özal'ın ölümünün 22. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, O¨zal'ın, devlet adamı olarak gerc¸ekles¸tirdigˆi icraatlarla, aziz milletin go¨nlu¨nde mu¨stesna yeri bulunduğunu bildiren Erdoğan, "U¨lkemizin demokratikles¸me ve kalkınma su¨recinde unutulmaz izler bırakan, hizmetleriyle u¨lkemize degˆer katan merhum Turgut O¨zal, her zaman saygı ve sevgiyle hatırlanacaktır" ifadesini kullandı.

Özal'ın milletin yetis¸tirdigˆi sec¸kin devlet adamları ve siyasetc¸iler arasında yer aldığını vurgulayan Erdoğan, Allah'tan rahmet niyaz ettiği Özal'ı saygıyla andığını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8. Cumhurbaşkanı Özal'ın Ölümünün 22. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement