8. Eshabı Kehf Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

8. Eshabı Kehf Ödülleri Sahiplerini Buldu

8. Eshabı Kehf Ödülleri Sahiplerini Buldu

Din-Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Eshab-ı Kehf 8. geleneksel başarı ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

22.06.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Din-Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Eshab-ı Kehf 8. geleneksel başarı ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bu kapsamda Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinden Belediye Başkanı Yusuf Özdemir yılın İlçe Belediye Başkanı, İş Adamı Adnan Akcan, İş Kadını Aysel Uçar, İş Adamı Sıddık Daşçı ve İhlas Haber Ajansı Gölbaşı Muhabiri Kürşat Aktaş da 12 Şubat Kurtuluş Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, plaketle ödüllendirildi. Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) tarafından bu yıl 8.'si düzenlenen Eshabı Kehf ödülleri törenine Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır ve Kahramanmaraş'tan belediye başkanları, siyasetçiler, bürokrat ve işadamları katıldı.

Yılın ilçe belediye başkanı plaketini Başkan Özdemir'in işlerinin yoğun olmasından dolayı Belediye Başkan Yardımcısı ve Zabıta Müdürü Hasan Kaya aldı. Ödül töreninde açılış konuşmasını (Din-Bir-Sen) Kahramanmaraş İl Başkanı Kazım Ardıç yaptı. Ardıç, konuşmasında çalışmaları ile halkın takdirini kazanmış kişileri özenli çalışmalarla belirlediklerini söyledi. Ardıç, "Bu program ve organizasyon bölgemizin değişik il ve ilçelerde yaptıkları çalışmalarla başarılarına tanık olduğumuz kişi ve kuruluşlara verilmiş birer onur ve teşekkür belgesidir. Çalışmaları ve idaresiyle halkın takdirini kazanmış insanları onure etmek amacıyla onları toplum ve kamuoyuna tanıtmak bizim için sorumluluktur" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 8. Eshabı Kehf Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement