Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabının geleceğe taşınması gereken önemli bir belge olduğunu belirtti.

04.08.2016 11:20

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabının geleceğe taşınması gereken önemli bir belge olduğunu belirtti.

Başkan Doğan, kitabı inceleyerek, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı ile kitapta emeği geçenlere teşekkür etti.

Darbe girişimi gecesi Bakü'de olduklarını, gelişmeleri endişeyle takip ettiklerini vurgulayan Doğan, İzmit Belediyesince Bakü'de düzenlenmesi planlanan 8. Uluslararası Pişmaniye Festivali'ni, FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle iptal ettiklerini anımsattı.

Doğan, darbe girişimini Bakü'de Azeri vatandaşların katılımıyla protesto ettiklerini, Azerilerin her zaman Türkiye'nin yanında olduğunu bildirdi.

Bakü'den hemen Türkiye'ye döndüklerini belirten Doğan, şöyle konuştu:

"Ben AA'yı kutluyorum. Hem darbe gecesi yaptığı yayınlar, çalışmalar hem de bu önemli kitap dolayısıyla kutluyorum. Geleceğe taşınması gereken önemli bir belge. Türkiye, Anadolu Müslümanlara yurt olduğundan beri bu mücadeleyi sürdürüyor. Her dönem vatandaşlarımız gövdelerini siper etti, 15 Temmuz'da yine aslanlar gibi gövdemizi siper ettik. Elinde bir bayrak gönlünde vatan sevgisi olan kardeşlerimiz kahramandan öte. Bayrak elinde tanka koşan kurşun yiyip yere düşmesine rağmen hala dik tutmaya çalışan Ulubatlı Hasanlar tutuyor, bu memleketi. Bu hareketler bize çok şeyi de gösteriyor. Ülkemin geleceği hakkında daha umutlu oldum. Tüm dünya Türk milletinin gücünü gördü. Bu gücü gördükleri için yine saldıracaklar. Bu güçten çekiniyorlar ve kıskanıyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 10-15 yıldır şahlanan Türk milletinin o onurlu duruşundan rahatsız oluyorlar."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement