Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki yerel medya ve sivil toplum kuruşları tarafından yoğun ilgi gösterildi.

06.08.2016 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki yerel medya ve sivil toplum kuruşları tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitap, yerel medya ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin beğenisi kazandı.

İnsani Dayanışma ve Kalkınma Derneği (İDKA) Başkanı Abdurrazzak İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin yaralarının sarılmaya çalışıldığını söyledi.

Olayın yaşandığı ilk dakikalardan itibaren sokaklara çıktıklarını anlatan İdliz, "Milletin huzur ve egemenliğine kasteden darbeci zihniyete karşı ülke olarak dimdik duruldu. Bizler de toplumun içindeki sivil toplum kuruluşu olarak sokaklardaki yerimizi aldık ve son ana kadar da almaya devam edeceğiz." diye konuştu.

İldiz, AA'nın hazırladığı kitabın çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Yaşanan olayların an an kaydedilerek kitaplaştırılması, özellikle gelecek nesillerin aydınlatmasına faydası olacağına inanıyorum. Kitap, 'arşiv' niteliğinde bir belge. Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Şenol Kazancı ile kitapta emeği geçen kıymetli AA muhabirlerine teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Reyhanlı Gizem gazetesinin sahibi Ecevit Cemiloğlu da "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabının tarihe önemli bir kayıt tuttuğunu, emeği geçenleri tebrik ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement