Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Aa\'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

08.12.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan Vali Çelik, fotoğrafları tek tek inceledi.

Çelik, daha sonra, haber kategorisinde Elif Öztürk'ün "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek", yaşamda Arif Hüdaverdi Yaman'ın "Aziz Mahmut Hüdayi Camisi'nin kedileri", sporda ise Vedat Yücebaş'ın "70'lik sporcu" adlı çalışmasına oy verdi.

Oylamanın ardından konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Çelik, AA'nın haber, yaşam ve spor dalındaki fotoğraflarının görsel şovunu izlemek gibi bir şansa sahip olduğunu söyledi.

Fotoğrafların her birinin, diğerinden güzel olduğunu belirten Çelik, şöyle konuştu:

"Anadolu Ajansı, habercilik anlayışını, ajans faaliyetini, gerçekten bir haber kurumunun yürütmesi gerektiği şekliyle tarafsız, objektif ve kamuyu gerektiği şekliyle bilgilendirecek suretle yürüten bir kurum. Bugüne kadar yaptığı işler itibarıyla Anadolu Ajansı, ülkeye ve kamuoyuna çok büyük hizmetlerde bulundu. Bundan sonra da hizmetlerinin devam edeceğini, geçmiş hizmetleri gösteriyor. Fotoğraflarından, diğerlerine göre daha bir üst kategoride değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğümüz üç fotoğrafa oy verme şansına sahip olduk. Haber ve yaşam dalında fotoğraflar hem ülke gündemine hem de insanlarımızın yaşamına, toplumsal yaşantısına dokunan fotoğraflar. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement