AB Bakanı Bozkır, AK Parti Brüksel Temsilciliğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı Bozkır, AK Parti Brüksel Temsilciliğini Ziyaret Etti

AB Bakanı Bozkır, AK Parti Brüksel Temsilciliğini Ziyaret Etti

Brüksel'de avrupa Birliği'nde ve Avrupa Parlamentosu'nda temaslarda bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, yeni faaliyetlerine başlayan AK Parti Brüksel temsilciliğini ziyaret etti.

17.10.2014 18:13

Brüksel'de avrupa Birliği'nde ve Avrupa Parlamentosu'nda temaslarda bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, yeni faaliyetlerine başlayan AK Parti Brüksel temsilciliğini ziyaret etti.

Bakan Bozkır'ı karşılayan AK Parti Brüksel temsilcisi Zafer Sırakaya binayı gezdirerek bilgiler verdi. AK Parti binasını gezen bakan Bozkır, "İktidar partisinin burada temsilciliğine ihtiyacı vardı, isabet olmuş. Buradaki işleri takip etmede yardımcı olur. AK Parti Brüksel temsilciliğini ziyaret etmekten memmuniyet duyuyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Bütün dünyadaki partilerin burada temsilcilikleri var ve burada kendilerini tanıtmalarına ihtiyaçları var. Güzel bir ofis olmuş, hem bizim mesajlarımızı buraya aktarmak, hem de burada olup biteni Türkiye'ye aktarmak için güzel oldu ve bunlar çok önemli. Burada bu ofisin açılmasını çok önemsiyorum, sivil toplum kuruluşlarıylada burada birlikte çalışmalar yapacak olmaları daha bir farklılık getirir" dedi. AB Bakanı Volkan Bozkır, AK Parti Brüksel temsilciliğine açılması düşünülen siyaset akademisi için de gerekli kitapları gönderebileceklerini söyledi. - Ksel

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AB Bakanı Bozkır, AK Parti Brüksel Temsilciliğini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement