AB Bakanı Bozkır'ın Kabulü - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı Bozkır'ın Kabulü

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Başkanı Rıza Özel ve dernek üyelerini kabul etti.

17.03.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Başkanı Rıza Özel ve dernek üyelerini kabul etti.

AB Bakanlığındaki kabulde, Bozkır, TFMD Başkanı Özel ile dernek üyelerini kabul etmekten memnuniyet duyduğunu, foto muhabirlerinin basın camiasının en zor görevini üstlenen görünmez kahramanları olduğunu söyledi.

Foto muhabirlerinin her ortamda ve en zor şartlarda çalışarak kamuoyunu bilgilendirdiğini ve kendilerini takdir ettiğini belirten Bozkır, "Bir saniyelik bir anı yakalamamak yıllarca hatırlanacak bir azap olur. O anı yakalamanın da keyfi belki yıllarca sürecek güzel bir anı olur" dedi.

Özel de Türkiye'nin tanıtımı amacıyla uluslararası alanda faaliyet gösterdiklerini ve derneğin 30. yıl dönümünde "Yılın Basın Fotoğrafları" yarışması düzenlediklerini söyledi.

Son iki yıldır düzenledikleri yarışmalarda AB ödülü koyduklarını ifade eden Özel, geçen yıl "AB yolunda Türkiye" kategorisi bulunan yarışmada bu yıl da "AB'nin Türkiye yansımaları" kategorisinin yer alacağını belirtti.

Antalya'da 1-5 Nisan'da jüri toplantısının yapılacağını ve AB kategorisinde 12 yerde düzenleyecekleri sergilerle Türkiye'yi AB'de tanıtmayı amaçladıklarını anlatan Özel, Bakan Bozkır'ı programa davet etti.

Özel, TFMD'nin faaliyetlerinin yer aldığı kataloglar hakkında Bakan Bozkır'a bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AB Bakanı Bozkır'ın Kabulü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement