Abd-Kanada Çalışma Ziyareti Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Abd-Kanada Çalışma Ziyareti Tamamlandı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından gerçekleştirilen, ABD ve Kanada'yı kapsayan çalışma ziyareti tamamlandı.

20.06.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından gerçekleştirilen, ABD ve Kanada'yı kapsayan çalışma ziyareti tamamlandı.

Çankırı Valili'nden yapılan yazılı açıklamada, KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın başkanlık ettiği heyette, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop Valisi  Yasemin Özata Çetinkaya, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Kalkınma Kurulu Başkanı ve Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ve ilgili Ajans personeli yer aldığı kaydedildi.

ABD'ye yapılan ziyaretlerin ardından heyetin Kanada'ya geçtiği belirtilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Resmi ziyaretlerin ardından heyet, Ryerson Üniversitesi Teknoloji Kuluçka Merkezi Digital Media Zone (DMZ), SNC-LAVALIN CANDU Nükleer Enerji şirketi ve Ontario Eyalet Ticaret Odası'na ziyaretlerde bulundu. Kanada'nın en büyük teknolojik girişim kuluçka merkezi özelliğindeki DMZ ziyaretinde Başkan Yardımcısı Dr. Mohamed Lachemi tarafından karşılanan heyete, kuluçka merkezi yapısı ve çalışmaları hakkında sunum yapıldı. Kuluçka merkezi ile başarıya ulaşan iki şirketin yöneticileri ise firmalarını ve faaliyetlerini tanıttı."

7 gün süren ziyaretin oldukça verimli geçtiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Abd-Kanada Çalışma Ziyareti Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement