Abdurrahman Toprak, Başkanlık Koltuğuna Oturdu - Son Dakika
Yerel

Abdurrahman Toprak, Başkanlık Koltuğuna Oturdu

Abdurrahman Toprak, Başkanlık Koltuğuna Oturdu

30 Mart seçimleri sonrası AK Parti’den Kahta Belediye Başkanlığını kazanan Abdurrahman Toprak, görevi devraldı.

02.04.2014 11:39

30 Mart seçimleri sonrası AK Parti'den Kahta Belediye Başkanlığını kazanan Abdurrahman Toprak, görevi devraldı.

İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kahta Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Kahta Belediyesi önünde düzenlenen programa; Kahta Belediye Başkanlığını kazanan Abdurrahman Toprak, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, Kadın Kolları Başkanı Remziye Kızılay, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Aşuk, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda konuşan AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini, kişililer arasında asla ayrım yapmayarak herkese eşit şekilde hizmet yapacaklarını söyledi.

Kendilerini destekleyenlerin Kahta'da görülmemiş bir destan yazdığını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel, "Bizim davamız şahısların davası değildir. Bizim davamız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davasıdır. Onun davası da ümmetin, mazlumun davasıdır" dedi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak da konuşmasında vatandaşa hizmet edeceklerini vurgulayarak "Biz koltuk sevdası için gelmedik, halkın hizmetkarı olmaya geldik" dedi.

Belediyenin kapılarının herkese açık olduğunu ifade eden Toprak, "Ben geçmişimi asla unutmam. Fakirlerin pamukta, fındıkta, kayısıda çalışmak için nasıl yollara düştüğünü bilen biriyim. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı mazlumun yanında durduğu için seviyoruz. Özgürlük getirdiği için seviyoruz. Dağdakiler de askerler de bizim kardeşimizdir. Çözüm sürecini başlattığı için, evlere tabut gitmediği için seviyoruz" dedi.

Beş yıllık başkanlık döneminde bir çok hizmeti hayata geçireceklerini söyleyen Abdurrahman Toprak, Adıyaman - Kahta arasında taşıma yapacaklarını ve fiyatın da 2 TL olacağını ifade etti.

Kış ayında fakirlere üç ay boyunca bedava ekmek dağıtacaklarını söyleyen Toprak, kadınlar için de özel olarak üç park yapacaklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesildi. Abdurrahman Toprak daha sonra makam odasına geçerek koltuğa oturdu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Abdurrahman Toprak, Başkanlık Koltuğuna Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mahoni02400: Kahta ya ve Kahta halkına hayırlı olur inşallah... 0 0 Yanıtla

Advertisement