Abidinpaşa'ya Modern Taksi Durağı - Son Dakika
Yerel

Abidinpaşa'ya Modern Taksi Durağı

Abidinpaşa\'ya Modern Taksi Durağı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Abidinpaşa'da taksi durağı açılışında bir araya geldi.

13.10.2013 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Abidinpaşa'da taksi durağı açılışında bir araya geldi. Durak esnafı ile sohbet eden Akgül, Mamak'ın her geçen gün yıldızının daha da parladığını dile getirdi. Mamak'ta taksici esnafının çalışma şartlarını ve memnuniyetini artırmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Akgül, yeni durağın hayırlı olmasını dileyerek durağın yapımını gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür etti.

MODERN DURAKLAR HİZMET KALİTESİNİ ARTIRIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eskiyen ve yetersiz durakları yenileyerek estetik görünümlü modern duraklar inşa ettiğini belirten Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, "Eski ve niteliksiz duraklar yerine daha modern yapılan bu duraklar taksicilerin daha iyi şartlarda çalışmasını sağlıyor" diye konuştu. Yiğiner, Abidinpaşa Taksi Durağı'nın yeni yazıhanesinin yer tahsisinden dolayı Akgül'e, durağın yapımını gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Abidinpaşa'ya Modern Taksi Durağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement