Açamadıkları Kasayı Araziye Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika
Güncel

Açamadıkları Kasayı Araziye Bırakıp Kaçtılar

Açamadıkları Kasayı Araziye Bırakıp Kaçtılar

Antalya’da, içinde üç bin lira olan kasayı çaldıktan sonra açmaya çalıştıkları, beceremeyince de boş araziye atıp kaçtıkları gerekçesiyle üç kişi gözaltına alındı.

24.09.2014 14:31

Antalya'da, içinde üç bin lira olan kasayı çaldıktan sonra açmaya çalıştıkları, beceremeyince de boş araziye atıp kaçtıkları gerekçesiyle üç kişi gözaltına alındı.

Olay, Antalya'nın Serik İlçesinde meydana geldi. Belek Kadriye arasındaki turizm yolu üzerinde park halinde bulunan ve hamburger şirketine ait olduğu öğrenilen araçtaki kasayı açmayı deneyen üç kişi bunu beceremeyince kasayı başka bir araçla Çakallık mahallesindeki boş araziye getirdi. Burada kasayı açmak için uğraşan ancak başaramayan üç şüpheli, içinde 3 bin lira bulunduğu iddia edilen kasayı bırakıp kayıplara karıştı.

Serik Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan soruşturma sonunda Ş.İ.(22), A.H. (23) ve Ferit Ç.(21) gözaltına alındı. İfadeleri alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan şüphelilerden F.Ç. ile Ş.İ. tutuklanırken, A.H. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Açamadıkları Kasayı Araziye Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement