Acendıs'ten Yeni Proje - Son Dakika
Ekonomi

Acendıs'ten Yeni Proje

Acendıs\'ten Yeni Proje

ACENDIS Proje Müdürü Başak Güneş Çimili, Türkiye’deki anahtar teslim özel hastane projelerine bir yenisini daha eklediklerini açıkladı.

16.11.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ACENDIS Proje Müdürü Başak Güneş Çimili, Türkiye'deki anahtar teslim özel hastane projelerine bir yenisini daha eklediklerini açıkladı.

İstanbul Taksim'de tüm branşlarıyla Ekim ayında hizmet vermeye başlayan 24 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu, 99 yatak kapasiteli, 6 ameliyathanesi, 10 yataklı yoğun bakım ve 7 yataklı yenidoğan yoğun bakim ünitesi bulunan özel hastanenin tüm proje sürecinde görev alan ACENDIS'in Proje Müdürü Başak Güneş Çimili; sağlık grubunun diğer hastanelerinde olduğu gibi, Taksim Hastanesi'nde de, medikal cihaz temininin, finansmanının, satın almasının, medikal cihaz ve ürünlerin lojistiğinin, kurulumunun ve personel eğitimlerinin ACENDIS tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. Çimili, "Hastanenin anestezi ve yoğun bakım ünitelerinde ACENDIS'in bu alanda çözümü olan ve distribitörlüğünü yaptığı Alman üretici Heinen+Löwenstein'ın MRI anestezi cihazı Leon MRI, Leon Plus ile Leoni Plus HFO yenidoğan ventilatörlerini kullandık. Ayrıca, kardiyoloji ünitelerinde İsviçre'li üretici Schiller, cerrahi endoskopi sistemlerinde Alman üretici Richard Wolf, KBB teşhis ve tedavi ünitelerinde Alman üretici Otopront, paslanmaz çelik fonksiyonel sistemlerinde Alman üretici Blanco Professional'ın ürünlerini kullandık. Hasta sedyesinde ise yine üst segment çözümümüz Alman Wissner-Bossherhoff/ Linet Grup ürünlerini kullandık" dedi.

Çimili, ilk hastanesini 1991 yılında Kadıköy'de hizmete açan sağlık grubunun, bugün, bünyesinde 18 hastane ve 13 tıp merkezi ile hizmet verdiğini belirterek "ACENDIS olarak, sağlık gibi hassas bir alanda hizmet vermenin bilinci ile, ülkemiz sağlık sektörünü üst segmentlere taşıyan ve dünyanın birçok ülkesindeki hastaların tedavileri için ülkemizi tercih etmelerini sağlayan, üstün donanıma sahip hastanelerimizin büyümesine ve gelişimine ortak olmak ve birlikte yol alıyor olmak gurur verici" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Acendıs'ten Yeni Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement