Açıkdil Borsa'dan da Desteği Aldı - Son Dakika
Güncel

Açıkdil Borsa'dan da Desteği Aldı

Açıkdil Borsa\'dan da Desteği Aldı

MHP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil ve ekibi bir yandan meslek grupları ile buluşmayı da ihmal etmiyor.

07.02.2014 11:49

"40 yıldır kalemi elimden hiç bırakmadığım gibi içimdeki enerji ve hizmet aşkı ile belediye başkanlığına talip oldum" sözlerini gece gündüz demeden köy köy mahalle mahalle gezerek hemşerileri ile kucaklaşarak kanıtlayan MHP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil ve ekibi bir yandan meslek grupları ile buluşmayı da ihmal etmiyor.

Manisa Ticaret Borsası'nı ziyaret eden MHP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil'i kapıda karşılayan Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, "Ağırbaşlılığına, dürüstlüğüne ve hizmet aşkına saygı duyduğum bir insansınız, ağabeyimizsiniz. Biz Manisalılar için görsellik önemlidir.Belediyenin yaptığı projelerde Alparsaln Türkeş Köprülü Kavşağı olsun, Atatürk Gençlik Merkezi olsun çok güzel binalar yapıldı. Artık Manisa İzmir'i geçmeye başladı. Manisa'da ki değişimde emeği olanlardan birisiniz. Allah başarılarınızın devamını getirsin. Başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

MHP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, Yunusemre ilçesinin planlama, şehircilik ve Manisa'nın gelişme yönü açısından projelendirilmesi gereken geniş bir alana ve modern bir görünüşe sahip olduğunu vurguladı.

Açıkdil Yunusemre'ye talip olmasının sebebini ise;"Şehzadeler ilçesinde oturmasına ve birçok yakın akraba, arkadaşlarının bu ilçede oturmalarına rağmen Yunus Emre ilçesinden Belediye Başkan Adayı olmasının en önemli sebeplerinden biri de yapılacak plan ve projeler sayesinde Yunusemre'nin geleceğinin tayin edileceği, tasarlanacağı bir ilçe olmasıdır" diyerek belirtti.

Açıkdil, Borsa'da yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı sohbette projelerinin yanında;" Çevre yolunun açılması ile Mimar Sinan Bulvarındaki trafik yoğunluğunun azaldığını, yolun rahatladığını ancak otobüs ve ağır tonajlı vasıtaların haricinde diğer araçların Manisa'ya mutlaka girmeli. Bu araçların güzergâh olarak Mimar Sinan Bulvarını tercih etmeleri için Laleli ve Bozköy'de ki trafik ışıklarının kaldırılacak şekilde kavşak düzenlemesi yapılması gerektiğini ve bu sayede Mimar Sinan Bulvarının yapılaşmasının değişmesi ile cazip ve Manisa dışından gelenlerin tercih edeceği bir yer olması gerekmektedir. Bunun sağlanması için plan değişikliği yapacağız. Bu araçların Manisa'ya girmeleri sağlandığında ekonomiye katkı sağlaması için bu uygulamaların mutlaka yapılması transit yolcuların çevre yolunu değil Mimar Sinan Bulvarından geçmeleri sağlanmalıdır. Bu vesileyle bu tür transit yolcuları Manisa'da dinlendirmeyi, alışveriş ettirmeyi sağladığımızda ekonomiyi de biri canlılık gelmesi planlarımız, projelerimiz arasındadır." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Açıkdil Borsa'dan da Desteği Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement