Acıpayam'da İki Kaza: 1 Ölü, 9 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Acıpayam'da İki Kaza: 1 Ölü, 9 Yaralı

Acıpayam\'da İki Kaza: 1 Ölü, 9 Yaralı

DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde bu sabah iki saat arayla meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı.

24.08.2016 13:40

DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde bu sabah iki saat arayla meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı.

Acıpayam'daki ilk kaza saat 06.00 sıralarında Köke Mahallesi girişinde meydana geldi. Dodurgalar Mahallesi'nden Köke Mahallesi'ne yönetimindeki 20 Y 6220 plakalı otomobille işçi taşıyan 598 yaşınrdaki Ramazan Demiz, virajda direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada sürücü Ramazan Deniz öldü, otomobilde bulunan Sıdıka Çelen, Şerife Aslan, Hatice Dal ile Şerife Çav ise yaralandı. Yaralılar kısa sürede gelen ambulanslarla Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Şerife Aslan, Hatice Dal ve Şerife Çav Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada ölen Ramazan Deniz'in Dodurgalar Mahallesi'nde 3 dönem muhtarlık yaptığı belirtildi.

Acıpayam'daki ikinci kaza saat 08.00 sıralarında Dodurgalar Mahallesi çıkışında meydana geldi. Dodurgalar Mahallesi'nden Yazır Mahallesi'ne giden Turgut Sayman yönetimindeki 20 KK 954 plakalı kamyon, karşıdan gelen Tuncay Zeren yönetimindeki 20 KA 338 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada minibüste bulunan yolculardan, Mahmut Dinç, Azmi Kıybar ve eşi Fatma Kıybar, Nurbetül Atal ile Aleyna Köse yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi. Jandarma her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Acıpayam'da İki Kaza: 1 Ölü, 9 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement