Adana'da Aile Hekimliği İçin Ek Yerleştirme - Son Dakika
Yerel

Adana'da Aile Hekimliği İçin Ek Yerleştirme

Adana’da emekli, istifa, nakil, yeni ihdas gibi nedenlerle boş kalan Aile Hekimliği pozisyonları için ek yerleştirme yapılacak.

14.10.2014 12:17

Adana'da emekli, istifa, nakil, yeni ihdas gibi nedenlerle boş kalan Aile Hekimliği pozisyonları için ek yerleştirme yapılacak.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda emekli, istifa, nakil, yeni ihdas gibi nedenlerle boş kalan Tufanbeyli Merkez, Kozan Gaziköy, Seyhan Vefa ve Seyhan Dağlıoğlu Aile Sağlı Merkezi'nde Aile Hekimliği pozisyonları için 39. Ek Yerleştirme işlemi yapılacak.

Aile Hekimliği Birimleri için yerleştirme işlemi, Aile Hekimliği Ek Yerleştirme Komisyonu huzurunda 24 Ekim Cuma saat 10: 00'da Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Tercihte bulunmak isteyen hekimler, 15-21 Ekim 2014 tarihleri arasında mesai bitimine kadar kendilerinden istenen belgelerle Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü Evrak Kayıt birimine kayıt yaptırdıktan sonra Aile Hekimliği Uygulama Şube Müdürlüğü'ne şahsen müracaat edecek.

Merkez ilçe dışındaki hekimler ise başvurularını Toplum Sağlığı Merkezleri aracılığı ile yapabilecek.

Yeni yerleşen hekimler 3 Kasım 2014 tarihinde görevlerine başlayacaklar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Aile Hekimliği İçin Ek Yerleştirme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement