Adana'da "Paten Kaykay Günü" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Adana'da "Paten Kaykay Günü" Etkinliği

Adana'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İnternnational Prefessional Training Certifikation (İPTC), Türk Kızılayı ve Yeşilay işbirliğiyle "Paten Kaykay Günü" etkinliği düzenlendi.

22.11.2015 17:08

Adana'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İnternnational Prefessional Training Certifikation (İPTC), Türk Kızılayı ve Yeşilay işbirliğiyle "Paten Kaykay Günü" etkinliği düzenlendi.

Merkez Park'ta "Sigara, alkol ve uyuşturucuya hayır, spora evet - Bağımlı olma özgür ol" sloganıyla düzenlenen etkinlikte İPTC'nin destekleriyle hayata geçirilen "Uluslararası Profesyonel Paten Antrenörlüğü Eğitim Semineri"ni başarıyla bitiren kursiyerlere de sertifikaları verildi.

Dünya Paten Federasyonu Başkanı Mehdi Arash Salman Pour, etkinlikte yaptığı konuşmada, paten ve kaykay sporunun Türkiye'de gelişmesi için bu tip etkinliklerin önemli olduğunu söyledi.

Gençlerin spora yönlendirilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması için tüm spor branşlarının desteklenmesi gerektiğini belirten Pour, etkinliğe destek veren herkese teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ise gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için işbirliği içinde oldukları Türk Kızılayı ve Yeşilay'a desteklerinden dolayı teşekkürlerini bildirdi.

Etkinlik konuşmaların ardından toplanan her yaş grubundan katılımcının yer aldığı sporcular paten ve kaykaylarıyla parkın içinde tur attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da 'Paten Kaykay Günü' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement