Adana'da Ramazan Denetimi - Son Dakika
Yerel

Adana'da Ramazan Denetimi

Adana\'da Ramazan Denetimi

Adana’da, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ramazan ayı öncesi gıda denetimlerini sıklaştırdı.

02.06.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ramazan ayı öncesi gıda denetimlerini sıklaştırdı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Söğüt'ün de katıldığı denetimlerde, gıda ürünleri satışı ve üretimi yapan iş yerleri ziyaret edildi. Denetimlerde işletme sahiplerine ve çalışanlara gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Denetleme kapsamında Seyhan ilçesinde pastane, fırın, market ve kebapçı işletmeleri denetime tabi tutuldu. Denetimler sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Söğüt, "365 gün yoğun bir şekilde denetim yapmaktayız. Ramazan dolayısıyla halkımızın sağlığını, gıda güvenliğini ve menfaatlerini korumak amacıyla denetimlerimizi 7 gün 24 saat arttırmış bulunmaktayız" dedi.

Tüketicilerin en iyi gıda denetçisi olduğunu söyleyen Söğüt, "Vatandaşlarımızın her türlü şikayet ve taleplerini Türkiye'nin her yerinden devletin yetkili birimlerine ulaştırabilmeleri için bakanlığımızca oluşturulan "ALO GIDA 174" hattı 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazanda da halkımızın güvenilir gıda tüketmesi için var gücümüzle denetimlerimize devam ettiğimizi, halkımızdan gelebilecek gıda ile ilgili her türlü şikayet ve taleplere açık olduğumuzu bildirir, sağlıklı bir Ramazan geçirmelerini dileriz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Ramazan Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement