Adana'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adana'dan Kısa Kısa

Ceyhan ilçesinde berber ve kuaförler yarışması yapıldı.

20.05.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceyhan ilçesinde berber ve kuaförler yarışması yapıldı.

Ceyhan Berberler ve Kuaförler Odası tarafından bir markette düzenlenen etkinlikte 24 kuaför, erkek saç kesim ve model, bayan makyaj ve model kategorisinde yarıştı. Yarışmacı berber ve kuaförer, Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Adana Kuaförler Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, kuaför Ahmet Şefik Yeşilgül ve Berber Sıtkı Sözer'den oluşan jüriye eserlerini beğendirmeye çalıştı.

Yarışma sonucunda erkek saç kesim ve model kategorisinde Bülent Coşkun birinci, Hasan Yakışır ikinci, Mehmet Yakçın üçüncü, bayan makyaj ve model kategorisinde Erdi Seydel birinci, Meltem Yıldız ikinci, Nida Uçar üçüncü oldu.

Ceyhan Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanlığına İbrahim İkidağ, amaçlarının ilçede bulunan berber ve kuaförler arasındaki kaliteyi de artıracağına inandığını belirtti.

Yumurtalık'ta satranç turnuvası

Yumurtalık'ta okullar arası satranç turnuvası yapıldı.

Belediye Düğün Slonundaki turnuvayailk, ortaokul ve liselerden 90 sporcu katıldı. Turnuvasının başlangıç Hamlesini Kaymakam Asalet Karabulut yaptı.

Yarışmada ilkokullarda Alptuğ Buğra Bozçalar, Barış Tatlı, Gökcenur Basyan; ortaokullarda İsmail Başar Aksak, Berat Koşmaz, Murat Serhat Aksular; liselerde İsmet Kaan Yavuz, Ali Can Özkul dereceye girdi. Turnuvada Ömer Cevdet Karabulut'a en küçük sporcu ödülü verildi.

Satranç nntrenörü ve hakemi Reyhan Çatak, satranç sporunu Yumurtalık'taki tüm öğrencilere sevdirmek, özendirmek için çaba harcadıklarını, başarılı olduklarına inandıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement