Daha Önce İş Kaptığı Köprüye Bu Defa Kart Borcu İçin Çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

Daha Önce İş Kaptığı Köprüye Bu Defa Kart Borcu İçin Çıktı

Daha Önce İş Kaptığı Köprüye Bu Defa Kart Borcu İçin Çıktı

Adana'da daha önce de işsiz olduğu için köprüye çıkan Şevki Yıldız, başkası tarafından adına çıkartılan kredi kartı borcu yüzünden evine haciz gelince yeniden intihar girişiminde bulundu.

27.07.2016 15:17  Güncelleme: 16:00

Adana'da 37 yaşındaki Şevki Yıldız, başkası tarafından adına çıkartılan kredi kartı borcu yüzünden evine haciz gelince intihar girişiminde bulundu.

ADINA KART ÇIKARIP BİN 200 LİRA HARCAMA YAPMIŞLAR

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ'de taşeron firma işçi olarak çalışan Şevki Yıldız'ın kimlik bilgilerine ulaşan dolandırıcılar, değişik bankalardan kredi kartı çıkarttı. İddiaya göre, dolandırıcılar karttan bin 200 lira harcama yaptı.

EVİNE HACİZ GELİNCE HABERİ OLDU, KÖPRÜYE ÇIKIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Yıldız evine haciz gelince borçtan haberi oldu. Bunalıma giren Yıldız, sabah saatlerinde Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu üzerindeki Seyhan Viyadüğü'ne çıkıp, nehre atlamak istedi. Otoyoldan geçen vatandaşlar köprünün korkulukları üzerindeki Yıldız'ı fark edip, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yıldız polisler tarafından ikna edildi.

DAHA ÖNCEDE AYNI KÖPRÜYE ÇIKIP İŞE ALINMIŞTI

Ekip otosuna bindirilen Şevki Yıldız, ifade için polis merkezine götürüldü. Şevki Yıldız, 2013 yılının Nisan ayında işsiz olduğunu ileri sürerek aynı viyadük üzerine çıkmış, ikna edildikten sonra da taşeron firma işçisi olarak ASKİ'de işe başlamıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Daha Önce İş Kaptığı Köprüye Bu Defa Kart Borcu İçin Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement