Adana Van'da Şehit Olan Polis Öztürk'ün, 30 Eylül'de Düğünü Vardı - Son Dakika
Güncel

Adana Van'da Şehit Olan Polis Öztürk'ün, 30 Eylül'de Düğünü Vardı

Adana Van\'da Şehit Olan Polis Öztürk\'ün, 30 Eylül\'de Düğünü Vardı

Van'da şehit olan polis Öztürk'ün, 30 Eylül'de düğünü vardı (2)BENİ ONUN KALBİNE GÖMÜNŞehit polis memuru Hacı Ahmet Öztürk'ün cenazesi Van'da yapılan tören ardından Adana'ya getirildi.

18.08.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da şehit olan polis Öztürk'ün, 30 Eylül'de düğünü vardı (2)

BENİ ONUN KALBİNE GÖMÜN

Şehit polis memuru Hacı Ahmet Öztürk'ün cenazesi Van'da yapılan tören ardından Adana'ya getirildi. Merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki baba evine son kez getirilen şehit Öztürk'ün cenazesi 'Hoş geldin damat' diye bağıran yakınları tarafından karşılandı. Yakınlarının desteğiyle ayakta güçlükle duran Sevilay Gündüz de nişanlısını şapkasını başına takıp gözyaşı döktü. Genç kız, 1 ay sonra evlenecektik. Her şeyim hazırdı. 1 ay diyorum size 1 ay. Benim hayallerimi çaldılar. Beni onun kalbine gömün diye feryat etti. Şehidin yakınları ve arkadaşları da tabuta sarılarak ağıt yaktı. Hacı Ahmet Öztürk'ün cenazesi ardından Kabasakal Mezarlığı'na getirildi. Burada düzenlenen törenin ardından götürüldüğü Karaisalı İlçesi'nde toprağa verildi.

SENSİZ SON YOLCULUĞUM

Şehit polis Öztürk'ün sosyal paylaşım sitesinde nişanlısı Sevilay ile Adana Havaalanı'nda çektirdiği fotoğraf ile yazdığı Üzülme sevdiğim bu sensiz son yolculuğum seni de alıp gideceğim bu diyarlardan notuyla görenleri ağlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Van'da Şehit Olan Polis Öztürk'ün, 30 Eylül'de Düğünü Vardı - Son Dakika


Advertisement