Aday Adayları ile Adaylar Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aday Adayları ile Adaylar Buluştu

Aday Adayları ile Adaylar Buluştu

AK Parti’de milletvekili adayları ile aday adayları bir araya gelerek, ’birlikteyiz’ mesajı verdi.

19.04.2015 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'de milletvekili adayları ile aday adayları bir araya gelerek, 'birlikteyiz' mesajı verdi.

Parti il başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen ve seçim çalışmalarının başladığının bildirildiği toplantıya başkanlık eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, muhalefetin Kırşehir'e faydasının olmayacağını söyledi.

Parti teşkilatları, adaylar, mevcut milletvekilleri ve aday adaylarının bir arada olduğu toplantıda konuşan İl Başkanı Kendirli, "Seçim startını verdik seçim kampanyası sürecimiz boyunca hep birlikte olacak ve birlikte hareket edeceğiz. Mevcutta bulunan milletvekillerimizin partimize ve Kırşehir'e hizmetleri olmuştur. Biz kişi partisi hiç olmadık bundan sonraki süreçte de olmayacağız. Teşkilatlarımızla birlikte girdiğimiz seçim sürecimiz boyunca asla kırılma yaşanmamıştır" dedi. Aday adaylarının partinin zenginlikleri olduğunu ve Genel Merkezin aday belirleme sürecinde kılı kırk yardığını ifade eden İl Başkanı Kendirli, "Eski arkadaşlarımız yerine uzun inceleme ve anketler sonucunda bayrağı Kırşehir'de yeni arkadaşlarımız devraldı. Ankara'ya Kırşehir'den yine iki milletvekili ile giderek hizmet etme yarışında yeniden sesimizi duyuracağız. Kırşehir'de ise muhalefetin faydası şehre olmayacaktır" diye konuştu.

"HİZMET DEVAM EDECEK, SADECE İSİMLER DEĞİŞTİ"

Kırşehir'de iki dönemdir milletvekilliği yapan Abdullah Çalışkan ve bir dönem vekil olan Muzaffer Aslan ise toplantıda verdikleri mesajda hizmetlerin devam edeceğini sadece isimlerin değiştiğini söyledi. Aslan ve Çalışkan açıklamalarında, "Siyaset meslek değil misyondur. Kırşehir'i devralacak arkadaşlarımız yeni yatırımlar yapacaklar. Kırşehir dışında da AK Parti listesine giren Kırşehirli kardeşlerimiz var. Bizler teşkilatlarımız görev verdikçe görevimizi yerine getireceğiz. Aday olmak uzun soluklu ama muhabbet işi, Türkiye'nin büyümesi adına çıkan her engel 12 yılda aşıldı şimdiki seçimde de aşılacak. Biliyoruz ki halkımız daima çalışanın ve hizmet edenin yanında" dediler.

Herkes için makamların geçici olduğunu belirten ve Kırşehir'de şahısların değil Türkiye'nin seçiminin yapılacağını anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise konuşmasında, "Hepimiz için makamlar geçici bugün aday adaylarımızı ve adaylarımızı bir arada görmek bizim için onur verici, dava bilincinin oluştuğunu görmek ve bu minvalde hareket etmek gerekli, şahısların değil Türkiye'nin seçimi var. Kırşehir'de Türkiye ortalamasını yine yakalayacağımızı düşünüyorum. Yaptığımız bir çok projeye hayal bunlar denmişti şimdi de bazı odaklar iki milletvekiline hayal diyor, sorumluluklarımızın bilincinde olarak hareket edip hayal olanı yine gerçekleştirelim" diye seslendi.

Aday adaylarının çoğunun katılım gösterdiği ve süreçle ilgili düşüncelerini aktardığı toplantıda 7 Haziran Genel Seçimlerinde birinci sıra adayı olan Salih Çetinkaya'da aday olacağını tahmin etmediğini kendisininde son dakikada öğrendiğini ama mücadelesinin her zaman devam ettiğini belirtti. İkinci sıra adayı Hacı Turan ise Ankara'daki işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle toplantıya katılım göstermedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayları ile Adaylar Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement