Adayların Sandıklarından İlginç Sonuçlar Çıktı - Son Dakika
Yerel

Adayların Sandıklarından İlginç Sonuçlar Çıktı

Adayların Sandıklarından İlginç Sonuçlar Çıktı

Ordu'nun Ünye ilçesinde 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde AK Parti, MHP ve CHP’nin adaylarının oy kullandığı Gölevi Mahallesi’ndeki sandıklardan ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

02.04.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye ilçesinde 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde AK Parti, MHP ve CHP'nin adaylarının oy kullandığı Gölevi Mahallesi'ndeki sandıklardan ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

Siyasi parti adaylarının oy kullandığı sandıklarda, hiçbir başkan adayı kendi sandığında ilk sırayı almazken, üstünlüğü rakiplerine kaptırdı. MHP'den Ünye Belediye Başkanlığı'na aday olan Nedim Can kendi sandığında CHP'nin gerisinde, AK Parti'den Ünye Belediye Başkanlığı'na aday olan Ahmet Çamyar kendi sandığında CHP ve MHP'nin gerisinde, CHP'den Ünye Belediye Başkanlığı'na aday olan İsa Maral ise AK Parti'nin gerisinde kaldı.

MHP KENDİ SANDIĞINDA İKİNCİ

MHP'den Ünye Belediye Başkanlığı'na aday olan Nedim Can'ın oy kullandığı Gölevi Mahallesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1151 Nolu sandıkta, CHP'nin gerisinde kaldı. 231 seçmenin oy kullandığı 1151 Nolu sandıktan CHP 90 oyla birinci parti olurken, MHP 68 oyla ikinci ve AK Parti 59 oyla üçüncü oldu.

AK PARTİ KENDİ SANDIĞINDA ÜÇÜNCÜ

AK Parti'den Ünye Belediye Başkanlığı'na aday olan ve aldığı oylarla seçilen Av. Ahmet Çamyar, oy kullandığı Gölevi Mahallesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1153 Nolu sandıkta, CHP ve MHP'nin gerisinde kaldı. 214 seçmenin oy kullandığı 1153 Nolu sandıktan CHP 88 oy alarak birinci, MHP 80 oy alarak ikinci ve AK Parti 38 oy alarak üçüncü oldu.

CHP KENDİ SANDIĞINDA İKİNCİ

CHP'den Ünye Belediye Başkanlığı'na aday olan İsa Maral'ın oy kullandığı Gölevi Mahallesi TOKİ Ömer Çam İlköğretim Okulu 1159 Nolu sandıkta ise CHP ve MHP eşit oy alarak AK Parti'nin gerisinde kaldı. 233 seçmenin oy kullandığı 1159 Nolu sandıktan AK Parti 78 oyla birinci çıkarken, CHP ve MHP 66 oy alarak ikinci sırayı paylaştı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adayların Sandıklarından İlginç Sonuçlar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement